Michiel's BigLog

24 January 2006

Kort nieuws

Hier is een kort nieuwsberichtje van Aruba. Ik weet dat ik maar weinig schrijf, want Skype. Voor iedereen die mij niet op Skype spreekt zijn hier een paar berichtjes.
  • Benny ligt nog steeds in het ziekenhuis, met de wondinfectie aan zijn voet. Amputeren hoeven ze hopelijk niet meer te doen. Het laatste bericht is dat het toch wel de goede kant op gaat. Van buiten is het vrijwel genezen. Hij krijgt nog een MRI, en dan kunnen we ook zien of het van binnen goed gaat. Zijn bloed-suiker gehalte was erg goed, dankzij een kruid uit Peru.
  • De camera komt er aan! Nadat in Disneyland mijn vakantie niet in het water was gevallen, maar mijn camera wel, hebben we weinig foto's kunnen nemen van Orion :-(. Dat missen we later in zijn foto-album. De nieuwe camera heeft beeld en geluid, dus daar komen leuke videootjes van! Een collega van Yasmara smokkelt de camera Aruba binnen.
  • Morgen is vrij want dan is het Dia Betico, en dat heeft weer niets met suikerziekte te maken (de naam komt van Betico Croes).

0 Berichten:

Post a Comment

<< Terug