Michiel's BigLog

27 January 2006

Orion is jarig!! Hiep Hiep! Hoera!

Orion is jarig. Hij is vandaag 1 jaar oud. Hij snapt echt wat je bedoelt met 'hiep hiep'. Hij gooit meteen zijn handjes in de lucht, en probeert ook "hoera" te zeggen, maar dat lukt nog niet echt.

26 January 2006

Toestand van de wereld

Zeer treurig nieuws: Benny zijn teen is vandaag toch geamputeerd. Het kon helaas niet anders. Nu hopen we maar dat het geneest, en dat het hier bij blijft. Om deze reden vieren we morgen de verjaardag van Orion niet. We wachten een paar weken. Toch hebben we wel een paar ballonnen en kadootjes gekocht, dan is het nog wat. Hij zal er niet veel van merken, voor Orion is het elke dag feest.

24 January 2006

Kort nieuws

Hier is een kort nieuwsberichtje van Aruba. Ik weet dat ik maar weinig schrijf, want Skype. Voor iedereen die mij niet op Skype spreekt zijn hier een paar berichtjes.
  • Benny ligt nog steeds in het ziekenhuis, met de wondinfectie aan zijn voet. Amputeren hoeven ze hopelijk niet meer te doen. Het laatste bericht is dat het toch wel de goede kant op gaat. Van buiten is het vrijwel genezen. Hij krijgt nog een MRI, en dan kunnen we ook zien of het van binnen goed gaat. Zijn bloed-suiker gehalte was erg goed, dankzij een kruid uit Peru.
  • De camera komt er aan! Nadat in Disneyland mijn vakantie niet in het water was gevallen, maar mijn camera wel, hebben we weinig foto's kunnen nemen van Orion :-(. Dat missen we later in zijn foto-album. De nieuwe camera heeft beeld en geluid, dus daar komen leuke videootjes van! Een collega van Yasmara smokkelt de camera Aruba binnen.
  • Morgen is vrij want dan is het Dia Betico, en dat heeft weer niets met suikerziekte te maken (de naam komt van Betico Croes).